Οροι Αποστολής

Γενικά

Οι αποστολές προιόντων πραγματοποιούνται με ίδια μέσα, συνεργαζόμενες εταιρίες ταχυμεταφορών ή μεταφορικές εταιρίες. Το κόστος μεταφοράς διαμορφώνεται ανάλογα με τον προορισμό, τον όγκο/βάρος κάθε δέματος και τον τρόπο πληρωμής, Η αποστολή των άμεσα διαθέσιμων προϊόντων για την Θεσσαλονίκη, τίς courier και μεταφορικές γίνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα της παραγγελίας από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 12:00 – 17:00.

Για αποστολές εκτός Θεσσαλονίκης ανάλογα με τον προορισμό παραδίδονται στον πελάτη εντός 2-5 ημερών. Παρόλα αυτά, η παραγγελία μπορεί να καθυστερήσει λόγω ανωτέρας βίας (πόλεμος, απρόβλεπτες κυβερνητικές απαγορεύσεις, απεργίες, βαριά ασθένεια ή ατυχήματα, φυσικές καταστροφές, ακραία καιρικά φαινόμενα, πανδημία). Σε αυτή την περίπτωση το manasou δε φέρει καμία ευθύνη, ούτε υποχρεούται να αποζημιώσει τον πελάτη για οποιοδήποτε λόγο. Σε κάθε περίπτωση, τα προϊόντα συσκευάζονται με ασφαλή τρόπο και αποστέλλονται για λογαριασμό και με ευθύνη του πελάτη. Σε δυσπρόσιτες περιοχές, η παράδοση γίνεται στην πρωτεύουσα του νομού ή στη κοντινότερη πόλη του νομού.

Κόστος αποστολής

Το κόστος αποστολής εξαρτάται από το σημείο παράδοσης, το βάρος/μέγεθος των προϊόντων και το σύνολο του καλαθιού.
Σε κάθε περίπτωση αναγράφεται αναλυτικά στη σελίδα του ταμείου.

Τρόποι αποστολής
  • Παραλαβή από το κατάστημα

    Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα με πληρωμή σε αυτό με μετρητά ή κάρτα πιστωτική/χρεωστική, θα πρέπει προηγουμένως να έχετε λάβει σχετικό επιβεβαιωτικό email ότι η παραγγελία είναι έτοιμη για παραλαβή. Οι μη εξοφλημένες παραγγελίες παραμένουν διαθέσιμες στο κατάστημα για 2 ημέρες. Μετά από αυτό το διάστημα, ακυρώνονται αυτόματα.

  • ΕΛΤΑ Courier

    Σε περίπτωση που, με ευθύνη του παραλήπτη, δεν πραγματοποιηθεί επιτυχής παράδοση, η αποστολή επαναλαμβάνεται ακόμα μία φορά εντός 1-2 εργάσιμων. Αν και πάλι δεν καταστεί δυνατή η παράδοση, το δέμα παραμένει στη μεταφορική απ’ όπου θα πρέπει να παραλάβει ο πελάτης εντός 15 εργάσιμων ημερών. Κατόπιν, το δέμα επιστρέφεται στην επιχείρησή μας. Αν ο πελάτης επιθυμεί επαναποστολή, επιβαρύνεται με το μεταφορικό κόστος. Η επιχείρησή μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που πιθανόν να προκύψουν με ευθύνη της εταιρίας ταχυμεταφορών ή λόγω ανωτέρας βίας. Διαβάστε περισσότερα στους αναλυτικούς όρους χρήσης.

  • Με Μεταφορική εταιρία

    Στην περίπτωση μεγάλων / ογκωδών δεμάτων, οι αποστολές εκτός Θεσσαλονίκης πραγματοποιούνται με συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρίες. Σε αυτή την περίπτωση η παραγγελία πρέπει να εξοφληθεί μέσω τραπέζης, με χρέωση πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας, όχι με αντικαταβολή. Σε κάθε περίπτωση, ενημερώνεστε για το ακριβές κόστος μεταφορικών πριν γίνει η αποστολή των προϊόντων και οποιαδήποτε χρέωση. Τα δέματα δεν παραδίδονται σε όροφο. Σε περίπτωση που, με ευθύνη του παραλήπτη , δεν πραγματοποιηθεί επιτυχής παράδοση, το κόστος επαναποστολής επιβαρύνει τον παραλήπτη. Η επιχείρηση μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που πιθανόν να προκύψουν με ευθύνη της μεταφορικής εταιρίας ή λόγω ανωτέρας βίας.