Καλώς ήρθατε στον κόσμο των παιδιών.

manasou-eshopmanasou-eshop
H δημιουργία αυτού του χώρου πηγάζει μέσα από την αγάπη, αλλά και τις ανάγκες που αποτελλούν κύριο μέλημα για τη φροντίδα των παιδιών μας. Ανάγκες για προϊόντα υψηλής αισθητικής αλλά & ποιότητας. Γιατί όλες μας θέλουμε τα καλύτερα για τα παιδιά μας αλλά και για εμάς τις ίδιες.
Το κατάστημα μας δημιουργήθηκε και λειτουργεί από το 2021 στην περιοχή της Καλαμαριάς. Ακολουθώντας τις ανάγκες της σημερινής κοινωνίας για γρήγορη και εύκολη αγορά προϊόντων δημιουργήθηκε και το e-shop στο οποίο και βρίσκεστε. Το όνομα μας είναι βγαλμένο από βαθιά ριζωμένη στις καρδιές μας ελληνική λέξη. Την λέξη ΜΑΝΑ! Που όμοια της δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο. Η μάνα σου είναι το άτομο που σου πρόσφερε σάρκα από την σάρκα της, πνοή από την πνοή της. Η μάνα σου είναι αυτή που πάντα και για πάντα θα σε αγαπάει και θα σε φροντίζει προσφέροντάς σου ότι καλύτερο μπορεί.
Έτσι θέλαμε να νιώθει κάποιος όταν έρχεται σε εμάς. Γιατί είμαστε διατεθειμένοι να φροντίσουμε τις ανάγκες σου, να καλύψουμε τις απαιτήσεις σου και να έχουμε διάρκεια μαζί σου στο μεγάλωμα του παιδιού σου από την κοιλίτσα σου έως τα πρώτα χρόνια της ζωής του. Για αυτόν τον λόγο επιλέξαμε πολύ προσεκτικά τους συνεργάτες μας και τα προϊόντα που έχουμε και είναι όλα επιλεγμένα με αγάπη και αυστηρά κριτήρια. Ότι θα επιλέγαμε για το δικό μας παιδί το προσφέρουμε σαν επιλογή και για το δικό σας! Βρισκόμαστε πάντα εδώ για να σας ακούσουμε και να σας εξυπηρετήσουμε σε ότι χρειάζεστε.
Ράνια Παπαγιάννη

Owner
manasou_babystore_eshop
ΣΥΝΕΠΕΙΑ
Η συνέπεια είναι απο τους σημαντικούς παράγοντες στη ζωή μας... Αυτό ορίζει τις σχέσεις μας, αλλά και το σεβασμό προς το πρόσωπό μας. Χωρίς αυτήν δεν θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε αυτόν το χώρο.
manasou_babystore_eshop
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
Η εμπιστοσύνη χρειάζεται χρόνο για να χτιστεί ανάμεσα στις ανθρώπινες σχέσεις. Για αυτό & είναι πολύτιμη σε μία συνεργασία, αλλά & σε μία κοινής ωφέλειας πορεία. Βασισμένοι σε αυτήν, βρισκόμαστε σήμερα σε αυτόν το χώρο.
manasou_babystore_eshop
ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
Τίποτα δεν θα είχε δημιουργηθεί σήμερα, εάν δεν ήμασταν 100% βέβαιοι για την ποιότητα αλλά και την ασφάλεια των προϊόντων μας. Η επιλογή αυτών αλλά & των συνεργατών μας γίνεται με αυστηρά κριτήρια.
manasou_babystore_eshop
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Η συνέπεια, η αξιοπιστία αλλά & ο έλεγχος που γίνεται στα προϊόντα μας, συμβάλουν στο 100% για είναι ασφαλής, η αποστολή των προϊόντων & να φτάσουν με χωρίς φθορές στην πόρτα σας !